Tuesday, November 4, 2008

telefon şakası


russell brand diye bir komedyen var ingiltere'de. sevilesi mi yoksa nefret edilesi mi tam çözebildiğimi söyleyemeyeceğim, ama enteresan adam. rockstarlarla takılan eden, değişik bir adam. ekim ortasında bir telefon şakası yaptı bu adam, jonathan ross'la birlikte. aktör andrew sachs'ın telefonuna mesaj bıraktılar "torunun georgina baillie ile yattım!" diye. ingiltere karıştı. başbakan brown bile onların bbc'den atılması gerektiğini savundu. yaklaşık on günlük tartışmadan sonra ross kızağa çekildi 3 aylığına. brand de istifa etti. baillie ise bir lezbiyen pornoda oynamak için anlaşmasını imzalamıştı bile.

tuhaf bir delilik durumu. tamam, herifler aşırı dalgacı, belki de sınırı biraz aşıyorlar ama "tüm mesele bunun için mi?" dememek mümkün değil.

"şahsen sinir oldum ben, bir kez daha the daily mail, the telegraph ya da the observer'da yazan siktiğimin zevksizleri insanlara nasıl davranmaları gerektiğini dikte ediyorlar. the daily mail'i okudum, diyorlardı ki russell tutuklanıp cezalandırılmalı. ne için tutuklansın ki? taşşak geçtiği için mi? aslında tam ingiliz işi bu. 10 bin kişi delleniyor, ama sadece olaydan sonraki birkaç gün için." -noel gallagher.

No comments:

Post a Comment