Thursday, September 24, 2009

u2 ve istanbul!

gelmezler dedim, hatta gelmesinler bile dedim, ama gözünü karartıp getiren varsa kolunu tutacak değiliz. sadece kişisel tarihimin en önemli grubu değil, tüm galaksinin en büyük grubu u2, kendi web sitesinde duyurduğu üzere 6 eylül 2010'u istanbul'a ayırdı.
...
daha önce de gelecekleri söylenmişti, ya da geleceği açıklanan bir dolu sanatçı gelmemişti. o yüzden biletler satışa çıkana kadar gaza gelmeyeceğim... ama bu bir yalan. u2.com sabahtan beri bir an bile kapanmadı, sürekli bakıyorum. o sitede istanbul yazısını görmek bile beni bambaşka, tam anlamıyla bambaşka hissettiriyor. iksv ve pozitif'in medya ilişkilerinden sorumlu sarp dakni ve ayşe bulutgil'e attığım mail bile hiç soğukkanlı falan değildi: "tuttuğunuz altın olsun!"
...
daha önce r.e.m.'i iki kez izledikten sonra türkiye'de o tecrübelerimi aşan bir konser izlemiştim. şimdi olay u2 olunca olasılıkların çokluğu nefes kesici oluyor haliyle. o gece delirmezsek deliyiz demektir!
...

3 comments:

  1. Abi darılmaca yok, galaksinin en büyük grubu, eğer öyle bir derece olacaksa, Depeche Mode'dur. Tersini soleyini otomatik kapı çarpar :)

    ReplyDelete
  2. bence en büyük grup die bi şi yoktur

    ReplyDelete
  3. Daha önceki U2 yazınızı okumuştum, bu konseri öğrenmek sizi feci mutlu etmiştir herhalde! 27 Temmuz'u öğrendikten sonra verdiğim tepkileri hatırlıyorum da.. Aman aman =)

    ReplyDelete