Tuesday, February 2, 2010

Peter Bjorn & John..


Bugün işte Radyo Eksen'in internet sitesinde okudum haberi, bu akşam Babylon'da sahne alacakmış Peter Bjorn & John.. En sevdiğim gruplardan biri değildir, ama özellikle Writer's Block'u çok beğenmiştim..

Belki zamanında duysaydım da gitmeyecektim bu konsere, ama mesele o değil.. İki yıl önce olsa aylar öncesinden alacağım bu haberi son dakikada şans eseri görmüş olmam asıl sorun.. Ankara'yı pek sevmesem de yaptığım işi seviyorum, ama beni eski yaşantımdan bu kadar acımasızca uzaklaştırmasından nefret ediyorum.. Belki daha fazla çaba sarfetmem gerekiyordur, kim bilir.. Belki de böyle böyle değişiyordur insanların hayatları, zevkleri, beğenileri.. kendileri farkında bile olmadan..

Neyse, konsere gidenler güzel bi akşam geçiriyorlardır herhalde.. Objects of My Affection'ı benim için de söyleseler keşke, hep bir ağızdan..

5 comments:

  1. ankara sadece gri değildir; güzel konserler de olur ara sıra :)

    ReplyDelete
  2. Ben neden duymuyorum peki, neden? :)

    ReplyDelete
  3. hah evet, işte bu!!!!!

    ReplyDelete
  4. benim ocak ayı başında attığım bir mailde yazıyordu bu, "izin kullanmam gerekirse peter bjorn and john konserine denk getirebilirim" demiştim, dikkatli okunmamış o :)

    geyik bi yana, kaçırdığım için üzgün olduğum bir konser. çok seviyorum ben bu adamları. radar'da izlemiştik neyse ki (gıcık adam smiley'si) :)

    ReplyDelete