Thursday, July 15, 2010

mini mini birler, brend nü heviler

istanbul'dan the brand new heavies geçti. ama konserin yıldızı ne n'dea davenport, ne de gitarist simon bartholomew'la basçı andrew levy idi. bir dinleyici vardı, sahneye çıkıp dans mı etmedi, gömleğini sahneye mi fırlatmadı! nasıl bir enerjiydi ki o hiperaktiviteyle alkolle açıklanamaz! ya illegal bir şey kullanıyordu, ya da reçeteli bir şey, ki her neyse ben de aynısından istiyorum!

the brand new heavies 45 dakika geç çıktı sahneye. artık gecikmelerine sebep olan her neyse, konserlerinin ilk dakikalarında suratlarının asık olmasının sebebi de oydu galiba. neyse ki, funkadelic terbiyesi almış, dar pantolon ve pırıltılı gömlek giymiş simon ile andrew kısa zamanda havaya girdi. oturan seyirciyi ayağa kaldırdılar, sonra dans ettirdiler. sonra davenport da havaya girdi. "dream on dreamer," "midnight at the oasis" ve "you are the universe" arka arkaya geldikçe izleyici de coştu.

istinyepark konserleri eğlenceli oluyor. iki yıl önce raul midon konserini orada izledikten sonra bu yıl da listeme ilk aldığım konserlerden birisi brand new heavies olmuştu, grubun büyük bir hayranı olmamama rağmen. önceki konser minderler üzerinde yayılarak izlenen bir konserdi, bu dans edilecek türdendi. ikisinin de tadı ayrıydı gerçekten. ama o dans eden adam olmasaydı herkes o kadar gaza gelir miydi? tartışılır. ha, yine de andrew levy'nin hakkını verelim. o eleman sahneden yaka paça indirilirken bodyguard'ı uyarıp "sorun değil" diyen, birkaç şarkı sonra seyircilerin arasına inip "iade-i ziyaret" yapan da oydu!

No comments:

Post a Comment