Thursday, October 7, 2010

art brut @babylon

salı akşamını babylon'da geçirenlerin dün en çok kullandığı kelime şuydu: "efendim?" uzun zamandır hiçbir grup bu kadar yüksek volümde çalmamıştı, bu kadar kulak zarı patlatmamıştı (benim kulağımın hala normale dönmediğini ve çınlamanın sürdüğünü söylemeliyim). ama sanırım değdi. art brut harika bir konser verdi babylon'da. "formed a band," "bang bang rock and roll," seyircinin yoğun isteğiyle gelen "emily kane" arka arkaya patladı. sanırım zirve, "modern art"ta eddie argos'un seyircilerin arasına inmesi, amsterdam'da gittiği van gogh müzesine dair anlattıklarıydı (tamamını anladığımı söyleyemeyeceğim). blender'ın kendisi için "indie rock'ın en iyi stand up komedyeni" demesi boşuna değildi, adamın şarkı aralarındaki, hatta şarkı sıralarındaki geyikleri, grubun yıldırım sound'u kadar özeldi. detaylara girmeye gerek yok, yüksek enerjili, çok yüksek volümlü, güzel bir konserdi.
...
...

2 comments:

  1. Kulak çınlamasının yanında baş ağrısı da hediye etti bana yüksek volüm. Burada da biraz fotoğraf var (http://bit.ly/9FWN2h) aynı şeyleri başka açılardan çekmişiz. Hatta fotoğraflarında kendimi bulmaca oynadım.

    ReplyDelete
  2. aha evet, ben de kendimi buldum senin fotoğraflarda. bu arada babylon'un zemininin böyle göründüğünü ilk defa fark ettim. parkeymiş :)

    ReplyDelete