Wednesday, May 18, 2011

the stills will break your heart..



ne güzel bir veda yazısı.. the stills dağılmış.. 15 nisan'da duyurmuşlar sitelerinden, kaçırmışım.. "logic will break your heart" ile bence 2000'lerin en güzel albümlerinden birine imza atmışlardı.. sadece o bile yeter bu kanadalı gençleri hürmetle anmaya..

ama insan üzülmeden edemiyor.. son albüm "oceans will rise" gayet hoştu, greg paquet okulu bitirip gruba dönmüştü, orjinal kadroyla yeni albümü bekliyorduk.. ama olmamış işte, devam edemeyeceklerine karar vermişler.. kendileri için en iyisi bu herhalde.. yolları açık olsun, biz de geride bıraktıkları üç güzel albümü dinlemeye devam edelim..


Bağlantınot: gerçekten tatlı bir gruptu the stills, dünya meseleleriyle de ilgilenirlerdi.. işte 2009'da bloglarında yazdıklarından bir alıntı:

"PS: Also, the Canadian government is leading an effort to veto the 2-degree limit at this year's G8 Summit in Rome. Scientists the world over have stated that if global warming exceeds 2 degrees centigrade, unfathomable and terrible environmental chain reactions are very highly likely to occur, and then we're all really, really screwed. It's too sad to just sit back and let that happen. Life matters. The world matters. People matter. Please check this site out to vote against Canada's effort to veto the 2-degree limit

Peace out...."

No comments:

Post a Comment