Tuesday, April 10, 2012

Rock FM 14 yaşında!

tuhaf bir büyüsü vardır radyonun, sanırım hayatının bir döneminde yorganı kafasına çekmiş, kulaklıklarıyla fm üzerinden müzik dinlemiş olan herkesin olduğu gibi. gecenin bir yarısı dj bir duvara bakıyordur, sen yatakta uyku ile uyanıklık arasındasındır ama müziğin yarattığı bir bağ vardır arada. bu yüzden özeldir radyo ve ben de bu yüzden hep bir radyo programım olsun, sevdiğim şeyleri insanlarla paylaşayım, eğer şanslıysam çaldığım müziklerden bir kısmı onların da hayatının bir parçası olsun istedim.

metehan mert çakır ve barış akpolat sağolsun, bundan altı ay önce bu düşüm gerçekleşti. sanırım bildiğiniz gibi, pazar akşamları rock fm 94.5 üzerinden çekme kaset'i döndürüyoruz. çekme kaset'in aldığı olumlu tepkiler kadar sevindiğim bir olay daha var ki, o da rock fm'in bir parçası olmak. çok değil, bir-iki ayda bir yaptığımız toplantılarla tanıdığım çok güzel bir ekibe sahip rock fm; müziği ve radyoculuğu seven insanlarla dolu. biliyorum ki her biri benim en az birkaç katım süredir program yapmalarına karşın radyoculuğa karşı o heyecanlarını aynen koruyorlar.

rock fm yarın yeni yaşını kutluyor jolly joker balans'ta. (detaylar için tıklayın) her zevke uygun olduğunu düşündüğüm altı grup var (gripin, badem, kargo, haluk levent, aydilge ve neyse). eminim eğlenceli olacak. orada olun, beraber eğlenelim derim.

No comments:

Post a Comment