Saturday, July 19, 2008

r.e.m. istanbul'da!

r.e.m., 4 ekim'de türkiye'de! sadece bu kadarını yazıp bırakmak da mümkün, olay kendi kendisini açıklıyor zaten. ama neredeyse bir aydan sonra çekme kaset'e ilk defa yazıyorsak bu kadarla kalmasın. örneğin iki hafta önce belçika'da accelerate turnesi tişörtünde 4 ekim'in istanbul'a ayrıldığını anlatabilirim. daha önemlisi belçika'daki rock werchter'i, radiohead'i, neil young'ı, sigur ros'u anlatabilirim. bir yerdeki yazımı başka bir yere kopyalamayı etik bulmuyorum, o yüzden umarım bir werchter yazısı daha yazacak gücü bulabilirim.


sanırım bugün biletimi alacağım. kuruçeşme'de dünyanın en güzel grubunu izlemek harika olacak, ama bir ipucu vereyim, r.e.m., son albümünün ruhuna uygun olarak harika sürprizler yapıyor setlist'te. werchter'de "pretty persuasion," "driver 8," "begin the begin," "fall on me" çıktı bahtımıza başka günlerde "1.000.000" bile çalındığına şahidim.

sahne önü olsa onu alacaktım -ama olmamasını daha çok seviyorum, ayrı- ama şu anki fiyat -80 ytl- inanılmaz gerçekten. bugün bilet alayım bari.

No comments:

Post a Comment