Monday, February 2, 2009

phelps alemde

daha dün bir arkadaşımla tarık daşgün'ü konuşuyorduk, "sen koskoca transfer rekoru kırmış adamsın, ne işin var esrarla, zengin işi koko var misal" şeklinde geyikler çevirerek. "üniversite öğrencisi misin?" demiştik ki, michael phelps'in bong'lu fotolarından haberdar değildik. başarıda da, kazandığı parada da tarık'ı üçe beşe katlayacak olan phelps de üniversite partisinde çekilmiş fotoları yüzünden zor durumda şimdi.
...
bu news of the world alem gazete. max mosley'nin nazi temalı sado-mazo video kayıtlarını da, amy'nin uyuşturucu görüntülerini de yayınladılar. şimdi phelps düştü ellerine. bir de açık açık "bize fotoğrafları yok etmemiz karşılığında inanılmaz teklifler sundular" diye de yazdılar.
...
phelps, 23 yaşında. spor tarihinin en büyük isimlerinden birisi, daha fazlasını da kazanacak potansiyeli var. ama wada (dünya anti-doping ajansı) tepesine binmezse. multi-milyon dolarlık sponsorluk anlaşmaları feshedilmezse.
...
doğru mu, yanlış mı kısmına girmek istemiyorum işin açığı. 23 yaşında bir sporcu, bir üniversite partisine katılıyor, orada bong'la takılıyor. bunu istediğiniz yerden yorumlayın. o partide olup, bu fotoyu çekip news of the world'e satıp tahminen onbinlerce dolar kazanan kişi var ya, asıl olay onda aslında. ama tabii michael onu bulup kürek gibi kollarıyla o elemana dünyasını şaşırtır mı, orası da var.

No comments:

Post a Comment